Vecka nr 1 – LCHF – nystart!

Idag kör jag en nystart för att gå ner i vikt, och jag kommer nu dela med mig av mina mål!
 

 
Först så tänker jag börja gå till skolan, istället för att cykla. På det sättet anser jag att jag får mer träning! Dessutom ska jag göra armhävningar, situps, benlyft, och rygglyft varje dag! Idag gjorde jag endast 20 av varje, men för mig är det en lovlig start! 
 
Ska även försöka trycka in planklan, och då på typ 30 sek. Vet att jag inte klarar mysket mer, men med tiden ökar ju längden!
 

 
En väninna bad mig svara på dessa frågor:
 
Vad gör mig glad? 
– Kärlek gör mig glad! Det finns det inte precis gott om i mitt liv, utan något jag längtar efter, och saknar otroligt mycket! Vänskap, och umgänge gör mig också glad. Även här finns det en brist av den varan.
 
Vad innehåller min vardag? 
– Min vardag innehåller lektioner i skolan, mycket ensamhet mellan lektioner, och ibland även under dessa. Musik fyller inte dagarna trots mitt yrkesval, men det finns åtminstone lite musik varje dag. vardagen består av serier(vänner oftast), plugg(otroligt lite), sång, matlagning, chillande(hahah, lat som jag är), min vardag kommer innehålla fika-plugg en dag i veckan på Malmös olika caféer(något som jag och min samarbetspartner har bestämt för att inte tappa umgänget i allt pluggande).
 
Vem är jag och
 – Jag är osäker, introvert, lite smått bezzerwizzer och , men även glad för det mesta, en säker hamn för de mina, och någon som faktisk bejakar giraffspråket rätt så mycket..
Skulle även beskriva mig som cynisk.
 
Vem vill jag vara?
– Jag vill vara en självsäker person, som är öppen med sina känslor, och inte gömmer sig i tystnad bland människor. jag vill bli bättre på att bemötte mina medmänniskor.
 

Idag väger jag 95 KG!
Jag är endast 159 cm lång.
 
Runt midjan kan jag mäta 105 cm.
Magen: 127/129 (högt/lågt)
Lår: 73/72 (v/h)
 
Mitt första delmål är att ta mig ner till 89!
Andra delmålet är 85!
Tredje delmålet är 79!
 
Mitt stora mål är att hamna kring 65-70 KG, då det är det högre valet av idealvikt som BMI-uträkning säger.
 

 
 
 
 
 
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *