C9 – Dag 1

 
Nu är jag halvvägs igenom min första dag på C9. Har absolut inget emot de olika produkterna, fibervattnet kändes och smakade torrt, men det slinkar ner. Aloe Vera-gelen är god! Den vita godare än den gula, så gött att kunna variera dem.

Jag sitter nu och dricker min första smoothie. Valde att göra en ur häftet som kommer med produkterna, och den är baserad på blåbär. Helt okej, inte min grej med bär alltså. Har mixat ner allt, men det enda jag tänker på när jag dricker är blåbärens ”skal”. Däremot kommer man väl vänja sig, imorgon testar jag med hallon eller jordgubbar.

 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite så man kan åka och träffa vänner. Får släpa med mig kvällens förtäing dit.
 

Dagen ser ut så här:
Vaknade runt 8.00
Frukost 8.30
Promenad 10.30-11-10
Mellanmål 11.20
Lunch 14.20
Middagen kommer att förtäras vid 17-draget
Kvällsgelen dricks vid 19 draget.
 
Delad i C9

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *