C9 – Dag 5

Mina onsdagar bjuder på mycket musik. Otroligt trevligt att efter morgon-shaken ta sig till skolan för att ha ensemble-ledning.
 
Idag har jag promenerat sammanlagt 55 minuter, men uppdelat i tre omgångar. Det är så det fungerar bäst när man är så länge, och mycket i skolan. 
 
Jag har upptäckt att Aloe Vera-gelen är väldigt speciell i smaken. Det märks främst när man börjat dricka 120ml till frukost i stället för 30 ml vid 4 olika tillfällen som man ska på de två första dagarna. Jag har den dessutom i en naturell variant, och en med smak. Den med smak är ju grymt god ändå. Så jag har börjat spara in på den för att det godaste till sist. Haha, så kan man ju också göra.
 
Idag känner jag mig väldigt bra! Är gasig som jag varit sen i söndags, men mår annars bra!
Delad i C9

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *