C9 – Dag 6

Idag är min sjätte dag på C9. Det har egentligen inte varit så speciellt kämpigt. Jag har tagit mina promenader, försökt hålla mig till en timmes promenad. 

Oftast blir det 20 minuters promenad till skolan, och 20 tillbaka. Då adderar jag lite styrka, otroligt lite, men ändå något. Idag däremot så körde jag lite Yoga efter denna video. Inte det hårdaste passet, men tillräckligt hår för mig och mina klena armar.

 
 
 

 
Vägningen, och mätningen dagen till ära visade inte så mycket positivt. Jag kan bli lite nedstämd över just detta då jag aldrig följ ett schema så noggrant som nu, men ändå inte lyckas full ut.
Minus 2,3 kilo är ju positivt, uppgång i centimetrar kring midjan är lite mer negativt. Det står dessutom still runt mage, vilket är det absolut tråkigaste beskedet! Det är där jag främst behöver få minska. Där och kring låren, vilket min familj alltid påpekar.
 
MEN, jag kämpar vidare. =D
 
 
 
 
Delad i C9

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *