C9 – Dag 8

Idag har jag varit inspirerad. Vaknade väldigt utvilad vi 10, efter typ 16 timmars sömn. Var antagligen precis vad min kropp behövde just nu. Tog min frukost-shake och bar mig sedan ut på en 50 minuters lång promenad. Var skönt, men lite småkall då det blåste och duggregnade under halva promenaden. 
 
Nu har jag precis avslutat min sena lunch efter lite skolarbete med min granne. Är taggad på att göra min sista dag på C9 imorgon, men är nervös över hur jag ska fortsätta därefter. Hur ska matdagboken se ut, och hur mycket kost ska den innehålla? Jag måste göra egna check-häften till livet. Känner att jag som person fungerar väldigt bra när jag har en lista att förhålla mig till. Att skriva dagbok fungerar inte lika bra, utan ett eget dokument för just kosten är ett utmärkt koncept för mig..
 
Delad i C9

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *