Spring

Igår vart det konsert, som filmades, så ni får säkerligen snart ta del av den =) Känner mig halvt bakis pga just gårdagen. Ingen alkohol, men nervositeten och farten som dagen erbjöd bidrar till dagens mående! 
Idag har jag varit och pratat med psykolog, och kommit fram till att jag är en väldigt reflekterande människa, och sensitiv. Trevligt att psykologen även utrycker att jag kanske är lite för reflekterande i mitt eget liv. Haha, men det bra är att jag själv kan leta fram vad som sker i mitt liv, och ta med reflektionerna till psykologen för att prata om det jag själv upptäckt!
 
Denna veckan är det audition på skolan för de som vill gå musikerutildning till hösten, det betyder för min del att alla lektioner är inställda, och vi studenter har ingen möljighet att använda skolans övningsrum. Veckan är för min årskurs i lärarutbildningen till för vårt SA-arbete. Så nu sitterjag hemma och skriver om hur man använder sig av observation som forskningemetod. Mycket givande, men usch så svårt att skriva om fakta med röd tråd. Det blir hackig text hur jag än gör, men bra övning, och det lär bli bättre ju mer jag bearbetar texten!
 
Närmsta stor grejjerna som jag ser fram emot
– 19 Mars: SMASK (Sveriges MusikAkademikers Sång Kontest)
– 20 Mars: Reser hem till Lidköping för påskfirande med familjen
– V.12: hälsa på hos äldreboendet jag blivit erbjuden sommarjobb
 
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *