Music

Som ni vet befinner jag mig 3 år in i den 5 års långa utbildningen mot musiklärarexamen. Och vad jag längtar till att bli klar. 
 
Att bo i Malmö, med resten av famij och släkt i Lidköping är hårt om man är en familjemänniska som mig. Nu är det endast 2 år kvar, och förhoppningsvis kommer de gå fort.
 
I vår har jag fått träffa den eliminenta sångerskan(och alltiallo) Helen Sjöholm. Hon var på besök i Malmö för en konsert, men stannade till vid Musikhögskolan för att prata lite med oss studenter. Fruktansvärt intressant att få ta del av hennes historia, och hennes tankar kring musiken. Jag hoppas få se henne live snart. I sommar har hon ju spelat i Götebog, men av andra skäl kunde jag ej gå.. Ni kommer få veta varför i ett senare inlägg..
 
Bild: Jag, tillsammans med Helen Sjöholm, på Musikhögskolan i Malmö.
 
Vidare har jag utvecklats enormt inom digitalt musikskapande. Jag har äntligen spelat in min egna låt, och hoppas kunna släppa den för allmänheten inom en snar framtid. Innan dess måste jag förståss bli nöjd med alla detaljer.
 
Ni kommer få höra nån teaser inom kort!! Jag håller på och arbetar med diverse saker, dessvärre blir jag ju aldrig nöjd, men ska allt pusha mig så att det finns lite material för er att ta del av!
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *