Ovanor

Sommaren är äntligen här!

Jag är i Juni-månad fruktansvärt ohälsosam.

I Maj hade jag koll på läget. Jag åt bra, och jag tränade näst intill varje dag. Då gick jag ungerfär en timma varje dag, och gjorde en enklare styrketräning.
 
Denna vana har nu gått i kras(vet inte om jag kan kalla det vana, det är väl en vana först efter 3 månaders tid). Jag vill ju däremot nå mina mål om ett hälsosammare liv där jag trivs bättre med mig själv, och där jag faktiskt mår bra.
 
Idag väger jag i princip mer än jag nånsin har gjort, och mår uselt.
Jag straffar mig själv genom att unna mig dålig mat såsom snacks.
 
Jag har lovat mig själv att 1 Juli starta om. Verkligen försöka igen. Satsa på att träna 5 dagar i veckan, och äta bra på riktigt. Inte falla för alla frestelser, och komma överens med min familj om hur de kan stötta mig i mina val.
 
Jag tror på LCHF, vad än många andra säger. Jag vet nämligen med mig att jag har lyckats förut, och att min kropp mår så mycket bättre när jag äter kolhydratsfritt. Magen är inte konstant i uppror, och orken finns i större utsträckning än annars.
 
Ni får önska mig lycka till. Jag tror att jag kommer behöva det!!
 
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *