Nya inköp

Gjorde en liten beställning hos Cocopanda för ett par dagar sedan, och fick mitt paket igår. Det blev tre artiklar, och det är produkter som jag använder dagligen.

KÉRASTASE: Resistance Cement Thermique
Produkten från Kérastase hittar ni här. Det är ett värmeskydd, som vårdar och stärker håret. Sen jag börjat använda denna har mitt hår sett ut att må riktigt bra. Den hjälper till att ge mig lite extra volym.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP: Wonder Stick Universal
Produkten från NYX hittar ni här. Det är en penna för krämig contour.

REAL TECHNIQUES: Miracle Complexion Sponge
Produkten från Real Techniques hittar ni här. Jag använder i vanliga fall en blender från Kicks, men i samband med min beställning hittade jag den här med nedsatt pris. Real Technique är ett märke jag vet att många uppskattar, och tipsar om, vilket gjort mig otroligt nyfiken. Under en lång tid har jag tänkt köpa på mig lite verktyg ur deras kollektioner, men det har inte blivit av. Nu ska jag däremot testa denna ”sponge”.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *