Nya inköp

Gjorde en liten beställning hos Cocopanda för ett par dagar sedan, och fick mitt paket igår. Det blev tre artiklar, och det är produkter som jag använder dagligen.

KÉRASTASE: Resistance Cement Thermique
Produkten från Kérastase hittar ni här. Det är ett värmeskydd, som vårdar och stärker håret. Sen jag börjat använda denna har mitt hår sett ut att må riktigt bra. Den hjälper till att ge mig lite extra volym.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP: Wonder Stick Universal
Produkten från NYX hittar ni här. Det är en penna för krämig contour.

REAL TECHNIQUES: Miracle Complexion Sponge
Produkten från Real Techniques hittar ni här. Jag använder i vanliga fall en blender från Kicks, men i samband med min beställning hittade jag den här med nedsatt pris. Real Technique är ett märke jag vet att många uppskattar, och tipsar om, vilket gjort mig otroligt nyfiken. Under en lång tid har jag tänkt köpa på mig lite verktyg ur deras kollektioner, men det har inte blivit av. Nu ska jag däremot testa denna ”sponge”.

 
 

Påsk

Årets påskfirande närmar sig, och det har nu ordnats fram lite påskris.

Ut i skogen for jag med far min, och Bosse(som vi passade). Hem kom vi med en stor påse full med ris, som jag senare klädde fint, och som till sist sattes i mina föräldrars staket(vilket inte var det lättaste, men vi fick ihop det med en fantastisk lösning i form av tegelstenar).

 

SMASK i Malmö 2018

Då var det dags för årets deltävling av SMASK, och då i just Malmö. Detta året är jag en av dansarna, och mig ser man bakom konferenciererna under konferenciers-låten, men även i mellanakten.

Översta raden, från vänster: Viktor, Tim, Petra, och Tilda.Nedersta raden, från vänster: Greta, Josefine, Linn, och Thea.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

Bild. Fotograf: Gustaf Johansson.
.

.

SMASK står för Sveriges MusikAkademikers Sång Kontest. I SMASK är allting live. Då menar jag allt. Sången är live, musiken är live, dansarna är live, röstningen är live, till och med snabbreprisen är LIVE.Trots att allt är live vore SMASK nästan ingenting utan grymma konferencierer. Här är årets två.

Konferenciererna Alice, och Sara.


Konferenciererna Alice, och Sara.

 

Julbord med Partyfabriken

Under vintern 2017 har jag fått äran att jobba för partyfabriken som serverande showartist vid julbord.

I år var det tema Grease under en av showerna, men i övrigt är det underhållning av alla dess slag. Julmusik, schlager, rock, mm.

Melanie, jag(Linn), Alex, och Emma.


Jag(Linn), Alex, och Emma.


Melanie, jag(Linn), Alex, och Emma.

 

Adventskalender 2017

Äntligen har den kommit..! 
Årets adventskalender! ☃️ 🎁
Förra året hade både jag och min mor samma adventskalender från guldfynd, men i år kände jag att jag ville testa något annat..!
Såg lite snabbt vad den kommer innehålla, och är spänd på att få titta närmre!! 😊

Måste unna sig något! 😊

Längtar till 1 December!!! 😍
 

Firande med snickerskaka

Igår bakade jag kaka för att kunna bjuda på något gott idag!! 
Hittade ett recept på en snickerskaka i form av en video på Facebook..! Var bara tvungen att testa!
Och gott var det!! 😊
Anledningen till fika, och firande är att jag under min lovvecka hemma hos föräldrarna valde att passa på att fira farsdag, och min brors kommande födelsedag!! 😊 Är oftast inte hemma tillräckligt nära firandet, så denna gången fock jag passa på! 😊

Snickerskaka!

Serveras med glass!
 

Musikvideoinspelning

Denna vecka har spenderats runtom i Malmö för att spela in klipp till skolprojekt. Det är en musikvideo som är uppdraget, och det kommer väl bli helt okej… 😛😏 nu väntas klippning, och redovisning.. vi får se om ni får ta del av resultatet senare!

Filmning på gång!

Min fina vän Sanna valde denna vackra gång att ha sol inspelningsplats till sin musikvideo!

Vackert!

Stylad och redo..!
 

Ovanor

Sommaren är äntligen här!

Jag är i Juni-månad fruktansvärt ohälsosam.

I Maj hade jag koll på läget. Jag åt bra, och jag tränade näst intill varje dag. Då gick jag ungerfär en timma varje dag, och gjorde en enklare styrketräning.
 
Denna vana har nu gått i kras(vet inte om jag kan kalla det vana, det är väl en vana först efter 3 månaders tid). Jag vill ju däremot nå mina mål om ett hälsosammare liv där jag trivs bättre med mig själv, och där jag faktiskt mår bra.
 
Idag väger jag i princip mer än jag nånsin har gjort, och mår uselt.
Jag straffar mig själv genom att unna mig dålig mat såsom snacks.
 
Jag har lovat mig själv att 1 Juli starta om. Verkligen försöka igen. Satsa på att träna 5 dagar i veckan, och äta bra på riktigt. Inte falla för alla frestelser, och komma överens med min familj om hur de kan stötta mig i mina val.
 
Jag tror på LCHF, vad än många andra säger. Jag vet nämligen med mig att jag har lyckats förut, och att min kropp mår så mycket bättre när jag äter kolhydratsfritt. Magen är inte konstant i uppror, och orken finns i större utsträckning än annars.
 
Ni får önska mig lycka till. Jag tror att jag kommer behöva det!!
 
 
 

Diva

Lördagen den 17 Juni!
Dagen då jag äntligen fick se min stora idol LIVE!
Dagen då jag och min mor for upp till Stockholm för att njuta av livet!
 
Vi tog tåget upp till Stockholm, från Skövde. Tog in på ett hotell. Vi hade bokat ett dubbelrum, men vet inte om jag kallar en 140-säng för dubbelrum(kanske man gör). Hursom skulle vi komma att trängas där, mor och dotter. 
 
Vi fick letade oss fram till en trevlig restaurang, och njöt av god mat, och fina toner från sångerskan vi under kvälla skall komma att få uppleva LIVE.
 
Tele2Arena var platsen. Platsen dit vi åkte för att lyssna på en fantastisk röst. En röst som för mig blev känd 1997, då hon sjöng ledmotivet till filmen om den tragiska förlisningen av Titanic.

Celine Dion. Kvinnan som kan sjunga allt..!

 
Jag är så tacksam för att jag fick chansen att se henne i Sverige. Visst kan man ju åka till USA, och uppleva henne i Las Vegas, men de pengarna har dessvärre inte jag.
 
 
Bild: Mor på restaurangen.
 
Bild: Inne i Tele2Arena.
 
Det är nästintill tomt när vi kommer in. 
 
Bild: Jag och min mor under konserten.